0

Lehmä upposi suohon Lemillä – kaivinkone nosti ylös

LEMI Lemin Syntymäniementiellä oli sunnuntaina eläimenpelastustehtävä, josta tuli hälytys pelastuslaitokselle puolen päivän aikaan. Pelastuslaitoksen saapuessa paikan päälle kohteessa oli lehmä uponneena suohon siten, että vain sen pää ja lavat näkyivät.

Lehmää yritettiin alkuun nostaa ylös miesvoimin, mutta loppujen lopuksi avuksi tarvittiin kaivinkonetta. Sen avulla lehmä saatiin ylös. Se ei pelastuslaitoksen tietojen mukaan loukkaantunut tapahtuneen johdosta.

Operaatio kesti noin kaksi tuntia.

LSS
toimitus@lansisaimaa.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Länsi-Saimaan Sanomien ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Viikon kysymys

Teetkö joulusiivouksen?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä