0

Hakamäen rinteessä olevien Timo Mikkolan muistoportaiden reunoihin saatiin petsaukset – turvallisuusnäkökulmasta oli ehditty jo huomauttaa muutamaan otteeseen

SAVITAIPALE Hakamäen rinteessä sijaitseviin Timo Mikkolan muistoportaisiin on tehty petsaukset reunoihin. Muun muassa Savitaipaleen Facebook-ryhmässä oli käyty keskustelua siitä, ettei askelman reuna erotu. Myös kuntaan oli oltu yhteydessä.

Portaiden suunnitteluryhmään kuulunut Reino Kokkola kommentoi, että portaiden valmistuttua todettiin, että jonkinlainen väriraita pitäisi olla, koska reuna ei erotu. Tämän katsottiin lisäävän turvallisuutta näkövammaisia ajatellen. Myöhemmin myös juoksijat olivat toivoneet petsauksia.
Kunnan teknisen osaston väki laittoi petsaukset kuntoon viime viikolla.

Portaat on rakennettuviime kesänä edesmenneen liikunnanopettaja ja Savitaipaleen kulttuuriaktiivi Timo Mikkolan muistoksi. Portaat avattiin virallisesti 9. heinäkuuta.

Aiheesta aiemmin: Timo Mikkolan muistoportaat avattiin Hakamäen rinteeseen – askelmat vievät helpommin kulttuurin pariin ja tarjoavat mahdollisuuden kuntoiluun 9.7.2019

LSS
toimitus@lansisaimaa.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Länsi-Saimaan Sanomien ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Viikon kysymys

Matkustatko kesällä ulkomaille?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä