Suojatietempaukset pidetään Taipalsaarella ja Savitaipaleella – liikenneturvallisuustyöryhmät jalkautuvat turvaamaan koulumatkaa

Kuntien liikenneturvallisuustyöryhmät jalkautuvat tällä viikolla turvaamaan koululaisten matkaa opinahjoihin ja herättämään autoilijoiden huomiota lukuvuoden alettua Savitaipaleella ja Taipalsaarella. Tempauksilla halutaan

Erityisesti koulujen alettua autoilijoiden on hyvä muistaa, että suojatien pitää olla nimensä veroinen. (Kuva: Taimi Haimila)

Matias Lövberg

Kuntien liikenneturvallisuustyöryhmät jalkautuvat tällä viikolla turvaamaan koululaisten matkaa opinahjoihin ja herättämään autoilijoiden huomiota lukuvuoden alettua Savitaipaleella ja Taipalsaarella.

Tempauksilla halutaan erityisesti varmistaa koululaisille turvalliset suojateiden ylitykset. Samalla autoilijoita muistutetaan suojateiden merkityksestä.

Taipalsaarella suojatietempaus on huomenna keskiviikkona 21. elokuuta kello 7.45–8.45 ja Savitaipaleella ensi perjantaina 23. elokuuta kello 8–9.

Taipalsaarella aikuiset jalkautuvat ainakin Saimaanharjun yhtenäiskoulun läheisyyteen Kuhatiellä.

Savitaipaleella suojatievalvontaa on tarkoitus tehdä kirkonkylällä useammassa kohteessa: koulukeskuksen läheisyydessä Koulutien molemmissa päissä, Peltoinlahdentien ja Partakoskentien risteyksessä, kirkon kohdalla Paimensaaren risteyksessä sekä torin kohdalla Kievarintien ja Torikadun risteyksessä.

Lemin Kuukanniemessä lasten koulumatkaa turvattiin vastaavalla tavalla jo aiemmin elokuussa.

MATIAS LÖVBERG

matias.lovberg@lansisaimaa.fi

Muokattu 20.8. klo 15.45: Korjattu Savitaipaleen muuttunut tapahtuma-aika.

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Länsi-Saimaan Sanomien ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka