0

Lemin säräperinne pääsee wikiluetteloon

LEMI Lemin säräperinne pääsee Elävän perinnön wikiluetteloon, kertoo Museovirasto tiedotteessaan.
Asian virallinen julkistus tapahtuu syyskuun 11. päivä järjestettävässä Karjalasta kajahtaa! – Elävä kulttuuriperintö Etelä-Karjalassa -seminaarissa, jonka järjestävät Etelä-Karjalan liitto ja Museovirasto yhdessä. Seminaari pidetään Kehruuhuoneella Lappeenrannassa.
Elävän perinnön wikiluettelo tarjoaa yhteisöille mahdollisuuden esitellä aineetonta kulttuuriperintöään. Suomen osalta luetteloina on jo 52 kohdetta. Etelä-Karjalasta listattuna on entuudestaan jo rotinaperinne ja karjalainen kansantanssi.
Museovirasto kannustaa tekemään lisää ilmoituksia.

LSS
toimitus@lansisaimaa.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Länsi-Saimaan Sanomien ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Viikon kysymys

Sanotko ruotsin kielelle kyllä vai ei?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä