0

Verkkokysely: Poliisi haluttaisiin nähdä katukuvassa useammin

Poliisien määrää on julkisessa keskustelussa toivottu lisättävän. Poliisin näkeminen kun lisää usein turvallisuuden tunnetta ja nostaa jalan kaasupolkimelta sielläkin, missä automaattista nopeudenvalvontaa ei ole. Kyselyymme vastanneista enemmistö, 91 prosenttia, oli sitä mieltä, ettei poliisi näy tarpeeksi maaseudulla. Vain yhdeksän prosenttia vastaajista oli tyytyväinen siihen, kuinka usein poliisiin maalaispitäjissä törmää. 

Näkyykö poliisi tarpeeksi maaseudulla?

  • Ei (91%, 59 ääntä)
  • Kyllä (9%, 6 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 65

Loading ... Loading ...

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Länsi-Saimaan Sanomien ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Kommentteja aiheesta “Verkkokysely: Poliisi haluttaisiin nähdä katukuvassa useammin

  • 11.9.2019 at 17:08
    Permalink

    Oikein hyvä, että käyvät usein Sahramissa syömässä, mutta silloinkaan heitä ei fyysisesti näy. Vitsinä: Pahvipoliisi tuonne pankin nurkkaan pelottamaan ohikulkijoita, niin kuin pieni tanskalainen kylä teki. Pelkkä ”poliisin” näkeminen auttoi rauhoittamaan.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Matkustatko kesällä ulkomaille?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä