1

Tankit häviävät Taipalsaarelta – kunnan ainoa yleinen bensa-asema suljetaan syyskuun lopussa

Tämä artikkeli on tilaajillemme.

Tilaajana voit lukea kaikkia digitaalisia sisältöjämme rajattomasti.

4 kommenttia aiheesta “Tankit häviävät Taipalsaarelta – kunnan ainoa yleinen bensa-asema suljetaan syyskuun lopussa

 • 24.9.2019 at 12:16
  Permalink

  Ulkopaikkakuntalaisena jo ihan hirvittää tilanne. Jos ”iskäasemassa” kuppi on kaatunut nurin, niin miten käy sitten kaikkien muiden, onhan elämän perusasioihin aina kuulunut liikkeellä oleminen – eri koneiden, laitteiden ja muu ammattikalustuksen jokapäiväinen touhu – ollut turvattua. Etenkin, kun sotien jälkeiseen aikaan, muuten onneksi, ei ole paluuta. Eikä vahvat ja viisat suomenhevosemme ole auttamassa nykyään, olipa tilanne millainen hyvänsä. Tässä ajassa ja nyt, lienee sanalle ”jatkaja” pantava se paino, mikä sille kuuluukin. Viljan viljelys on tuttua ja muu koneellinen toiminta.

 • 24.9.2019 at 13:55
  Permalink

  Nuijamaalle on Taipalsaarelta noin 44 km. Olisihan yksi syy. Sähköä voi tankata joka nurkalta, suosittelen. Ihan kauheasti en jaksa nyt allekirjoitella addresseja ja mennä tukilakkoihin. Voitte syyttää itseänne, ei öljyfirma halua tappiolla tehdä bisnestä. Menkää Venäjälle vaan jatkossakin.

  • 25.9.2019 at 06:59
   Permalink

   ”Taipalsaarikin sijaitsee tärkeällä pohjavesialueelle, minkä takia sinne on vaikea saada lupia uusille polttoaineen jakelupisteille.” Joillekkin se on vaikeeta, ei kaikille. Yksi jakelupiste on ilmestynyt Sillanmäentielle. Ei taida olla julkisessa käytössä. Paljonkohan siihen on verovaroja upotettu?

 • 24.9.2019 at 17:21
  Permalink

  Tuosta kaupungimistumisesta jaksetaan jauhaa kyllästymiseen asti. Meinaako Vanninen, että huoltoasemalla tankkaavat vain paikkakuntalaiset? Isona kesämökkikuntana luulisi, että muutkin. Tuskin huoltoasema tappiolla pyörii, voitot eivät vaan ole riittävän suuret, niin joku selitys pitää keksiä lopettamiseen.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Aiotko käyttää suojamaskia?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...