0

Lukijoiden päivän kuvat: Vielä on kesää jäljellä

Kerran partiolainen, aina partiolainen. 1970- ja 80-luvuilla partiota Savitaipaleen Samoilijoissa harrastaneiden porukka kokoontuu vuosittain Orrain maisemissa. ”Toissa viikonloppuna tallailimme jälleen luontopolkua ja istuimme nuotiotulille partiolaisten majalle, jota itsekin olimme 41 vuotta sitten rakentamassa. Muistelimme menneitä ja suunnittelimme tulevia. Orrain luontopolku ja Luotolahden vuori tarjoilivat taas parastaan”, kuvan ottanut Tiina Luoranen kertoo.

 

Vieraita kaukaa. Pelloilla riittää liikennettä, ja traktoreiden ja puimureiden lisäksi on tehty myös havaintoja tunnistamattomista vieraista. Siru Lavikka ikuisti puimurikuskin kohtaamaan erikoisen jäljen, jonka jättäjäksi Lavikanlahdella epäillään avaruusalusta tai siiliä.

LSS
toimitus@lansisaimaa.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Länsi-Saimaan Sanomien ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Viikon kysymys

Oletko jo käynyt terassilla?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä