0

Työttömien työnhakijoiden määrä oli vähentynyt, selviää elokuun työllisyyskatsauksesta – maakunnan matalin työttömyysprosentti on Taipalsaarella

Työttömien työnhakijoiden määrä oli kuluvan vuoden elokuun lopussa seitsemän prosenttia vähemmän koko Kaakkois-Suomen mittakaavassa. Tämä selviää Kaakkois-Suomen elinkeino-, liikenne ja ympäristökeskuksen (ely) elokuun työllisyyskatsauksesta.

Määrät ovat laskeneet tai pysyneet samana myös Länsi-Saimaan kunnissa. Lemillä oli vuosi sitten vastaavaan aikaan 101 työtöntä työnhakijaa, ja tänä vuonna määrä oli sama. Savitaipaleella puolestaan oli vuosi sitten elokuun lopussa 127 työtöntä työnhakijaa, tänä vuonna samaan aikaan heitä oli 119. Taipalsaaren vastaavat luvut ovat 160 ja 139.

Työttömien työnhakijoiden osuus työvoimasta Kaakkois-Suomessa oli 10,4 prosenttia. Koko alueen matalin työttömyysprosentti oli Taipalsaarella, jossa se on 6,4.

Lemillä työttömien työnhakijoiden osuus koko työvoimasta on 7,4 prosenttia, Savitaipaleella 8,4.

ANNIINA MEURONEN
anniina.meuronen@lansisaimaa.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Länsi-Saimaan Sanomien ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Viikon kysymys

Kuunteletko C-kasetteja?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä