0

Yritystalossa on tarjolla aamukahvit yrittäjille ja yrittäjäksi aikoville

SAVITAIPALE Savitaipaleen Yritystalolla juodaan huomisaamuna kello 8.15 alkaen yrittäjien aamukahvit. Savitaipaleen kunnan elinkeinokonsultti Tommi Naakan mukaan paikalle ovat tervetulleita sekä yrittäjät että yrittäjäksi aikovat.
Aamun aikana Yritystalolla kuullaan Leader-tuen hakemisesta. Lisäksi esittelyssä ovat Etelä-Karjalan pienten kuntien innovaatio- ja kokeiluekosysteemin kehittämishanke MINT sekä REIMA-hanke, jossa haetaan rohkeutta ja elinvoimaa innovaatioista maaseudulle.
Paikalla on myös Tarmo Soronen Etelä-Karjalan Yrittäjistä.

LSS
toimitus@lansisaimaa.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Länsi-Saimaan Sanomien ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Viikon kysymys

Teetkö kotijumppaa?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä