0

Verkkokysely: Hirvet ovat tuttu näky liikenteessä

Hirvenmetsästyskausi käynnistyi, minkä vuoksi liikenteessä kannattaa olla tavallistakin varovaisempi. Väyläviraston tilastojen mukaan Suomen teillä hirven kanssa otetaan yhteen joka vuosi lähes 2000 kertaa. Kysyimme viime viikolla, onko hirvi osunut lukijoidemme tielle. Kysymykseen vastasi myöntävästi peräti 71 prosenttia vastaajista. Hirvi on siis tuttu näky liikenteessä. 29 prosenttia vastaajista kertoi, ettei hirvi ole sattunut samoille reiteille.

Onko hirvi osunut tiellesi?

  • Kyllä (71%, 39 ääntä)
  • Ei (29%, 16 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 55

Loading ... Loading ...

 

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Länsi-Saimaan Sanomien ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Viikon kysymys

Teetkö kotijumppaa?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä