0

Vapaaehtoistyötä tekeville on tarjolla koulutusta Lemillä – tarkoitus on paneutua muun muassa vapaaehtoistyöntekijän oikeuksiin ja velvollisuuksiin

LEMI Vapaaehtoisina toimiville on tarjolla koulutusta viikon kuluttua Lemillä. Koulutus on tarkoitettu kaikille vapaaehtoistyöstä kiinnostuneille, ja siihen voivat osallistua jo vapaaehtoistyötä tekevät sekä vasta vapaaehtoistyöhön ryhtymistä suunnittelevat.
– Koulutuksessa paneudutaan vapaaehtoistoiminnan periaatteisiin, vapaaehtoistyöntekijän oikeuksiin ja velvollisuuksiin sekä erilaisiin tapoihin toimia vapaaehtoisena Lemillä, koulutusta koskevassa tiedotteessa kerrotaan.

Tiedotteen mukaan Lemillä toimii vapaaehtoisia muun muassa ikäihmisten saattajana, asiointi- ja kuljetusapuna, erilaisten ryhmien ja kerhojen vetäjänä sekä tapahtumien järjestäjänä.
Lemillä syyskuussa tehdyn kartoituksen mukaan erityisesti ikäihmisten parissa toimivat toivovat koulutusta vapaaehtoistyöhön.
Kartoituksessa toivottiin yhteistä keskustelua vapaaehtoisen roolista ja vastuusta sekä siitä, milloin tarvitaan ammattilaisen apua.
Helmi Hyvää elämää ikääntyneenä -hanke, Eksote ja Lemin kunta järjestävät koulutuksen Lemin vanhassa pappilassa torstaina 17. lokakuuta kello 17-19.
Koulutukseen tulee ilmoittautua tiistaihin 15. lokakuuta mennessä.

LSS
toimitus@lansisaimaa.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Länsi-Saimaan Sanomien ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Viikon kysymys

Pitäisikö kaikkien käyttää kasvosuojaa julkisilla paikoilla?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä