0

Suomenniemellä kunnioitetaan talvisotaan lähteneitä omalla muistelutilaisuudella maanantaina

SUOMENNIEMI Suomenniemen kotiseutuyhdistys kunnioittaa 80 vuotta sitten talvisotaan lähteneitä suomenniemeläisiä miehiä pitämässään tilaisuudessa. Kotiseutuyhdistys järjestää muisto- ja muistelutilaisuuden 14. lokakuuta kello 13 Suomenniemen nuorisoseurantalon pihamaalla ja Lounaskahvila Niementähdessä.

14.10.1939 suomenniemeläiset miehet ovat kokoontuneet nuorisoseurantalolle. Siitä tulee maanantaina kuluneeksi tasan 80 vuotta. Kotiseutuyhdistys haluaa sytyttää roihut seinässä olevan muistolaatan luo. Suomen lippu nostetaan salkoon. Koululaiset ja muut läsnä olevat tulevat laulamaan Maamme-laulun. Sen jälkeen ohjelma jatkuu Niementähdessä.

LSS
toimitus@lansisaimaa.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Länsi-Saimaan Sanomien ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Viikon kysymys

Uskallatko käydä yleisötapahtumissa?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä