0

Verkkokysely: Viidesosa ajaa vielä kesärenkailla

Syksyn ensimmäiset liukkaat on koettu. Kysyimme viime viikolla, ovatko lukijamme vaihtaneet autoonsa talvirenkaat. Vastaajista valtaosa, 78 prosenttia, kertoi vaihtaneensa pitävämmät renkaat alle. 22 prosenttia vastaajista ajaa kuitenkin vielä kesärenkailla.

Oletko jo vaihtanut talvirenkaat?

 • Kyllä (78%, 39 ääntä)
 • En (22%, 11 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 50

Loading ... Loading ...

 

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Länsi-Saimaan Sanomien ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

2 kommenttia aiheesta “Verkkokysely: Viidesosa ajaa vielä kesärenkailla

 • 31.10.2019 at 17:14
  Permalink

  Kun täytyy aikaisin aamulla lähteä liikenteeseen, on turha aikailla talvirenkaiden kanssa. Vähän harmitti edellisellä viikolla, kun nastat rapisivat vesisateessa, mutta sunnuntaiaamuna ei enää yhtään.

 • 1.11.2019 at 09:16
  Permalink

  Tiistaina 29.10 tuli vaihdettua. Sunnuntaina 27.10 oli lunta jo sen verran, että piti muuttaa kesärenkailla reitinvalintaa. En tiedä onko talvi tullut pysyväksi, mutta jos on yöpakkasia, talvirenkaat on tarpeen.
  Lunta näyttää olevan talojen katolla, joten kai sitä on maassakin. 😉

Comments are closed.

Viikon kysymys

Aiotko ottaa koronarokotteen?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä