0

Veikko Rikkosen säätiö jakaa apurahoja opiskelijoille ja yleishyödyllisille yhteisöille – taipalsaarelaiseksi katsotaan opiskelijat, joilla on riittävä side kuntaan

TAIPALSAARI Veikko Rikkosen säätiö jakaa apurahoja taipalsaarelaisille opiskelijoille ja yleishyödyllisille yhteisöille.
Vapaamuotoisia apurahahakemuksia perusteluineen ja liitteineen voi toimittaa 23. marraskuuta mennessä osoitteeseen Veikko Rikkosen säätiö sr, c/o Juha Turkia, Ainontie 11, 54100 Joutseno.
Taipalsaarelaisiksi hakijoiksi luetaan myös ne opiskelijat, jotka ovat asuneet Taipalsaarella tai joilla on muu säätiön hallituksen riittäväksi katsoma side Taipalsaareen.
Lisätietoja aiheesta saa sähköpostilla laittamalla postia osoitteeseen vrsaatio@gmail.com tai soittamalla Juha Turkialle numeroon 050 338 8430. Apurahaa saaville ilmoitetaan asiasta 15. joulukuuta mennessä. Apurahat jaetaan Taipalsaarella Veikon päivänä 9. tammikuuta 2020.

LSS
toimitus@lansisaimaa.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Länsi-Saimaan Sanomien ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Viikon kysymys

Pitäisikö kaikkien käyttää kasvosuojaa julkisilla paikoilla?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä