0

Kausi-influenssarokotukset on aloitettu – Länsi-Saimaan alueella rokotuksia saa neuvoloissa, hyvinvointiasemilla ja Mallu- tai Malla-autoissa

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri (Eksote) on aloittanut kausi-influenssarokotukset marraskuun alussa.
Kausi-influenssarokotuksia annetaan Länsi-Saimaan alueella terveys- ja hyvinvointiasemilla, Malla- ja Mallu-autossa, lapsille ja perheille neuvoloissa sekä kouluissa ja opiskelijoille opiskelijoiden terveyspalveluissa.

Savitaipaleella rokotuksen voi ottaa Mallu-autossa torilla torstaina 7. marraskuuta kello 10.30–12.30. Sen jälkeen Mallu kurvaa Lemille Kuukanniemen päiväkodin pihalle kello 13.30.– 16 väliseksi ajaksi.
Taipalsaarella rokotuksen saa autossa keskiviikkona 13. marraskuuta, jolloin Malla-auto on Saimaanharjulla K-Market Niivalla kello 14– 17.

Neuvoloissa rokotuspäivät olivat kuluvan viikon maanantaina, mutta Taipalsaaren neuvolassa rokotetaan ilman ajanvarausta vielä maanantaina 9. joulukuuta kello 10–18.
Kuukanniemen lastenneuvolassa Lemillä on mahdollista saada rokotus ajanvarauksella.
Neuvolassa rokotuksen voi saada maksutta 0,5– 6 -vuotias lapsi, raskaana oleva tai riskiryhmään kuuluva.

Taipalsaaren hyvinvointiasemalla rokotetaan maanantaina 25. marraskuuta kello 8– 15.30, tiistaina 26. marraskuuta kello 8– 18 ja keskiviikkona 27 marraskuuta kello 8– 15.30.
Lemin hyvinvointiasemalla vastaavat ajat ovat keskiviikkona 27. marraskuuta kello 8– 16 ja torstaina 28 marraskuuta kello 9– 17, Savitaipaleella puolestaan keskiviikkona 27. marraskuuta kello 8– 16 ja torstaina 28. marraskuuta kello 8– 16.
Essote rokottaa loppukuusta alkaen. Suomenniemellä riskiryhmiin kuuluva voi saada rokotuksen Metsätähden tiloissa keskiviikkona 27. marraskuuta kello 8– 15.

ANNIINA MEURONEN
anniina.meuronen@lansisaimaa.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Länsi-Saimaan Sanomien ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Viikon kysymys

Pitäisikö kaikkien käyttää kasvosuojaa julkisilla paikoilla?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä