0

Savitaipaleen jätevesimaksu nousee – kunta pyytää asukkailta vesimittarin lukemaa

SAVITAIPALE Savitaipaleen kunnan jäteveden käyttömaksuun tulee 11 prosentin korotus ensi vuoden alussa. Jätevesimaksu kuutiota kohden nousee 3,25 eurosta 3,6 euroon. Talousveden käyttömaksu pysyy ennallaan.
Asukkailta pyydetään vesimittarin lukemaa 31. joulukuuta mennessä. Kunta on ilmoittanut lähettävänsä vesimittareiden lukemakortit joulukuun alussa, mutta lukeman voi ilmoittaa myös sähköisen ilmoituslomakkeen avulla. Jos vesimittarin tulee lukemaan kunnan työntekijä, veloitus on 15 euroa.
Jos lukemaa ei ilmoiteta, laskutus perustuu arvioon.

LSS
toimitus@lansisaimaa.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Länsi-Saimaan Sanomien ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Viikon kysymys

Kuunteletko C-kasetteja?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä