0

Verkkokysely: Joulusiivous jakaa mielipiteitä

Joulustressi saattaa osassa koteja nostaa parhaillaan päätään. Lahjojen hankkimisen lisäksi stressiä voi aiheuttaa joulusiivous. Kysyimme viime viikolla, tekevätkö Länsi-Saimaan Sanomien lukijat joulusiivouksen. Vastaukset jakautuivat tasaisesti. Hiukan yli puolet, 54 prosenttia, vastaajista kertoi tekevänsä joulusiivouksen. Vastaavasti hiukan alle puolet eli 46 prosenttia vastaajista kertoi, ettei joulu aiheuta suursiivouksen tarvetta.

Teetkö joulusiivouksen?

  • Kyllä (54%, 26 ääntä)
  • En (46%, 22 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 48

Loading ... Loading ...

 

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Länsi-Saimaan Sanomien ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Viikon kysymys

Aiotko käyttää suojamaskia?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä