0

Matkustaja putosi ulos auton suistuttua tieltä Savitaipaleella – kyydissä oli ammattikorkeakoulun opiskelijoita ja työntekijä, jotka eivät ammattikorkeakoulun tietojen mukaan ole hengenvaarassa

Taavetintiellä sattui onnettomuus perjantaiaamuna noin kello yhdeksän aikaan, kun Savitaipaleelta Luumäen suuntaan matkalla ollut pakettiautomallinen henkilöauto ajautui ulos tieltä. Kyydissä oli neljä henkilöä, joista pelastuslaitoksen mukaan kaksi loukkaantui lievästi ja kaksi vakavammin. 
Auto oli lähtenyt heittelehtimään hieman ennen Havontien ja Niontien liittymää, ja suistunut sitten ajosuunnassaan vasemmalle puolelle ojaan. 
– Ojan vastapenkkaan törmättyään se pyörähti kyljelleen ja heti takaisin pyörilleen. Siinä pyörimisen yhteydessä yksi matkustajista putosi autosta ulos, Savitaipaleen palopäällikkö Esa Viiru kertoo. 
Toinen ajokaista suljettiin liikenteeltä pelastustöiden ajaksi.
Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Xamk tiedottaa verkkosivuillaan, että onnettomuudessa oli osallisena sen kolme opiskelijaa sekä yksi työntekijä, jotka olivat matkalla Miehikkälään opiskelijakunta Kaakon perehdyttämistilaisuuteen. Ammattikorkeakoulun mukaan onnettomuuteen joutuneet eivät ole hengenvaarassa.

LSS
toimitus@lansisaimaa.fi

Juttua muokattu 13.12. klo 13.48 ja 14.20. Tarkennettu tapahtumapaikkaa ja tapahtumien kulkua. Lisätty tieto siitä, että onnettomuudessa oli osallisena Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun opiskelijoita.

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Länsi-Saimaan Sanomien ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Viikon kysymys

Teetkö kotijumppaa?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä