0

Työttömien määrä väheni hiukan Lemillä ja Taipalsaarella, mutta nousi Savitaipaleella – kaikissa kolmessa kunnassa enemmistö työttömistä on miehiä

Työttömien työnhakijoiden määrä laski marraskuussa Lemillä ja Taipalsaarella vuoden takaiseen verrattuna. Lemillä työttömiä oli 105 ja Taipalsaarella 151, kun vuosi sitten luvut olivat 107 ja 153.
Savitaipaleella työttömien määrä nousi 121:stä 136:een.
Lemillä työttömien työnhakijoiden osuus työvoimasta, siis työttömyysaste, oli 7,7 prosenttia, Savitaipaleella 9,6 prosenttia ja Taipalsaarella koko Kaakkois-Suomen matalin, 6,7 prosenttia. Korkein työttömyysaste, 14,2, oli Imatralla. Kaakkois-Suomen keskiarvo oli marraskuussa 10,8.
Taipalsaarella oli marraskuussa avoinna viisi uutta työpaikkaa. Lemin ja Savitaipaleen luvuista ei ole tietoa viimeisimmässä Kaakkois-Suomen työttömyyskatsauksessa.
Kaikissa kolmessa kunnassa enemmistö työttömistä on miehiä. Alle 25-vuotiaita työttömiä oli marraskuussa Lemillä 11, Savitaipaleella 15 ja Taipalsaarella 19. Työttömistä yli 50-vuotiaita oli Lemillä 50, Savitaipaleella 67 ja Taipalsaarella 83.
Kaakkois-Suomen tasolla eniten uusia avoimia työpaikkoja ilmoitettiin myyntiedustajille, myyjille, toimisto- ja laitossiivoojille, lähihoitajille, puhelin- ja asiakaspalvelukeskusten myyjille sekä ravintola- ja suurtaloustyöntekijöille.

LSS
toimitus@lansisaimaa.fi

Muokattu 28.12. klo 13.43: Tarkennettu otsikkoa.

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Länsi-Saimaan Sanomien ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Viikon kysymys

Joko olet vaihtanut kesärenkaat?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä