0

Autot liukastelivat sunnuntaina ulos tieltä – pelastuslaitos varoitti huonosta ajokelistä

Savitaipaleen ja Luumäen välisellä maantiellä sattui sunnuntaina 29. joulukuuta kaksi ulosajoa.
Savitaipaleen Monolassa Taavetintiellä henkilöauto ajautui kovalla vauhdilla oikealle ojaan ja törmäsi kylki edellä suurehkoon koivuun. Palokunta joutui kaatamaan koivun ja avaamaan auton toisen kyljen saadakseen vakavasti loukkaantuneen yksin autossa olleen kuljettajan pois autosta.
Toinen ulosajo sattui Luumäen puolella Kukasmäessä Savitaipaleentiellä. Henkilöauto ajautui ulos tieltä kulkusuunnassa vasemmalle puolelle ja pyöri katon kautta ympäri alas rinnettä. Auto jäi oikealle kyljelleen. Yksin autossa ollut kuljettaja ei loukkaantunut, vaan pääsi itse ulos autosta. Palokunta käänsi auton pyörilleen, ettei polttoainetta päässyt valumaan maahan.
Myös Mikkelintiellä sattui sunnuntaina ulosajo, kun auto ajautui Savitaipaleen Saarilahden kohdalla ulos tieltä ja törmäsi perä edellä puuhun. Kyydissä olleet neljä henkilöä eivät loukkaantuneet. He pääsivät itse ulos autosta.
Etelä-Karjalan pelastuslaitos varoitti sunnuntaina huonosta ajokelistä ja suositteli autoilijoille hillittyä ajonopeutta.

MATIAS LÖVBERG
matias.lovberg@lansisaimaa.fi

Muokattu 30.12. klo 11.28: Täydennetty tietoja ja lisätty kuva.

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Länsi-Saimaan Sanomien ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Viikon kysymys

Matkustatko kesällä ulkomaille?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä