1

Kuolimolle tuli runsaasti kalastusrajoituksia – Nieriäkanta halutaan pitää elinvoimaisena; rajoituksista tiedottamista tulee tehostaa entisestään

Tämä artikkeli on tilaajillemme.

Tilaajana voit lukea kaikkia digitaalisia sisältöjämme rajattomasti.

Kommentteja aiheesta “Kuolimolle tuli runsaasti kalastusrajoituksia – Nieriäkanta halutaan pitää elinvoimaisena; rajoituksista tiedottamista tulee tehostaa entisestään

  • 21.1.2020 at 19:17
    Permalink

    Koko totuus rajoituksista löytyy allaolevasta linkistä. Nythän on sitten viety myös muikunpyyntimahdollisuus ellei omista koneellista nuottaa. Alkaa tuntua siltä, että Kuolimon virkistyskäyttö halutaan lopettaa totaalisesti ainakin vapaa-ajan kalastajilta, siis mökkiläisiltä. Jo aiemmat rajoitukset lopettivat siian kutuaikaisen verkkopyynnin silmäkokorajoituksella. 70- luvun puolivälistä alkavan kokemuksen mukaan ei muikkuverkkoihin ole tarttunut minkäänlaisia lohikaloja. Tämä 15.9- alkavan verkkopyyntirajoituksen rajathan on piirretty varmuuden vuoksi reilusti maita pitkin ettei vaan muikun kutualueita jäisi luvallisiksi.
    https://www.savitaipale.fi/application/files/3615/7777/6125/Kuolimon_kalastusrajoitukset.pdf

Comments are closed.