0

Säiliörekka ja henkilöauto kolaroivat Mikkelintiellä sunnuntaina – osapuolet säilyivät ilman loukkaantumisia

Sunnuntai-iltana 12. tammikuuta noin kello 18 aikaan Mikkelintiellä sattui säiliörekan ja henkilöauton kolari. Savitaipaleen suunnasta tulleen rekan perävaunu lähti luisumaan alamäessä vastaantulijoiden kaistalle Savitaipaleelta noin yhdeksän kilometriä Mikkelin suuntaan päin.

Tapahtuneen seurauksena henkilöauto törmäsi luisuvaan perävaunuun. Autossa ollut henkilö ei kuitenkaan loukkaantunut. Rekka ja henkilöauto pysyivät törmäyksestä huolimatta tiellä. Liikenne piti kuitenkin pysäyttää.

Paikan päälle lähetettiin pelastushenkilöstöä Savitaipaleen paloasemalta. Lisäksi paikan päälle tuli kaksi poliisipartiota.

Pelastuslaitoksen työn ollessa käynnissä ja liikenteen pysäytettynä, Savitaipaleen puoleisessa pysäytystilanteessa sattui peräänajo, jossa oli osallisena kaksi henkilöautoa. Kukaan ei loukkaantunut peräänajossakaan.

Mikkelintie oli onnettomuushetkellä jäinen.

LSS
toimitus@lansisaimaa.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Länsi-Saimaan Sanomien ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Viikon kysymys

Matkustatko kesällä ulkomaille?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä