0

Verkkokysely: Enemmistö huolehtii, että lintulaudalla ruokaa riittää

Viime viikonloppuna laskettiin jälleen pikkulintuja, kun vuorossa oli joka vuosi järjestettävä Pihabongaus. Tapahtuman tarkoituksena on kannustaa kansalaisia tarkkailemaan, ketä lintulaudalla vierailee. Tapahtumaan pystyi osallistumaan kuka tahansa laskemalla tunnin aikana kotipihassa käyneet pikkulinnut ja ilmoittamalla niiden määrän lajeittain tapahtuman järjestäneelle BirdLife Suomelle. Kysyimme viime viikolla, ruokitaanko Länsi-Saimaan seudulla pikkulintuja. Vastaajista suurin osa, 64 prosenttia, ilmoitti huolehtivansa lintujen talviruokinnasta. Sen sijaan 36 prosenttia kertoi, ettei pikkulintujen ruokinta kuulu omiin talvipuuhiin.

Ruokitko pikkulintuja?

  • Kyllä (64%, 42 ääntä)
  • En (36%, 24 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 66

Loading ... Loading ...

 

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Länsi-Saimaan Sanomien ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Viikon kysymys

Joko olet vaihtanut kesärenkaat?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä