0

Talviteloillaan olevat veneet ovat jääneet jäihin Savitaipaleella

Veneen omistajia saattaa odottaa keväällä ikävä yllätys Savitaipaleen Pappilanrannassa. Rannan ohitse kulkenut kansalainen huolestui nähdessään, että osa veneistä on jäänyt toisesta päästään jäiden sisään. Kuolimon vesi on noussut runsaasti syksystä. Ilmoittaja epäilee, että jää voi rikkoa veneet talven aikana. Pappilanrannassa käydessä voi havaita, että myös perämoottorit ovat paikoin jääneet Kuolimon jäihin. Kunnan omistamalla rannalla veneitään säilyttävät ovat itse vastuussa veneistään, tekninen johtaja Vesa Roiko-Jokela muistuttaa. Maapaikoilla olevia veneitä kannattaa siis käydä siirtämässä kauemmas rannasta, mikäli asia huolestuttaa. Roiko-Jokelan mukaan kunta ei ole saanut yhteydenottoja aiheeseen liittyen.

TAIMI HAIMILA
taimi.haimila@lansisaimaa.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Länsi-Saimaan Sanomien ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Viikon kysymys

Teetkö kotijumppaa?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä