0

Taipalsaari mahdollistaa koululaisille etäopetuksen tiistaista lukien – myös varhaiskasvatuksen lapset suositellaan hoitamaan kotona, jos vain suinkin on mahdollista

Taipalsaaren kunta suosittelee, että kaikki lapset ja nuoret, joille suinkin on mahdollista, jäisivät kotiin tiistaista 17. maaliskuuta alkaen. Kunta tiedotti asiasta maanantaina iltapäivällä. Suositus koskee perusopetuksessa, esiopetuksessa ja varhaiskasvatuksessa olevia lapsia. Huoltajan tulee tehdä poissaolosta ilmoitus.

Koulu antaa ohjeet oppilailleen etäopetuskäytännöistä Wilman välityksellä. Opettajat mahdollistavat etäopetuksen Googlen palveluiden ja Wilman kautta.

Myös varhaiskasvatusta koskevat toimintatavat ohjeistetaan Wilmassa. Kunta kehoittaa tiedotteessaan koululaisia ja huoltajia seuraamaan Wilmaa erityisen aktiivisesti.

Perus- ja esiopetus sekä varhaiskasvatus toimivat kyllä normaalisti, mutta kotiinjäämistä suositellaan mahdollisuuksien puitteissa.

Valtakunnallisen tilanteen muuttuessa perusopetuksen ja varhaiskasvatuksen osalta tiedotus hoituu myös Wilmassa.

Kunta kehoittaa seuraamaan Eksoten ja THL:n tiedotusta myös oma-aloitteidesti.

Aiheesta aiemmin: Näin koronavirustilanne vaikuttaa Länsi-Saimaan alueella – katso täältä toimenpiteet sekä perutut tai siirretyt tapahtumat ja tilaisuudet (16.3.2020)

ANNIINA MEURONEN
anniina.meuronen@lansisaimaa.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Länsi-Saimaan Sanomien ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä