0

Eksote kieltää vierailut sairaaloissa ja yksiköissä – tietyissä tapauksissa läheisten käynnit sallitaan

Eksote ottaa käyttöön Etelä-Karjalan keskussairaalassa sekä kaikissa muissa Eksoten yksiköissä toistaiseksi voimassa olevan vierailukiellon. Vierailut kielletään tartuntariskin vähentämiseksi. Yksiköissä vierailevat ihmiset saattavat altistaa potilaita ja henkilökuntaa mahdolliselle koronavirustartunnalle.
Vanhusten ja muiden riskiryhmien asumispalveluyksiköissä sekä kaikissa hoitolaitoksissa, terveydenhuollon yksiköissä ja sairaaloissa kielletään hallituksen linjan mukaisesti ulkopuolisten vierailut.
Tapauskohtaisesti arvioidaan ja mahdollisuuksien mukaan sallitaan kriittisesti sairaiden ja lasten oireettomat läheiset, saattohoidossa olevien läheiset sekä puoliso tai tukihenkilö synnytysosastolla.
Sallituilla vierailijoilla ei saa olla hengitystieinfektio-oireita ja heidän tulee käyttää käsihuuhdetta sairaalaan, osastolle ja potilashuoneeseen tullessa ja sieltä poistuttaessa.
Eksote haluaa turvata asiakkaidensa ja henkilökuntansa terveyttä ja turvallisuutta. Rajoitus astuu voimaan välittömästi ja on voimassa toistaiseksi.

LSS
toimitus@lansisaimaa.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Länsi-Saimaan Sanomien ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Teetkö kotijumppaa?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä