0

Miten koronaviruksesta johtuvat poikkeusjärjestelyt vaikuttavat arkeesi? – Etsimme haastateltavia!

Miten päiväsi on sujunut, jos sinut on laitettu etätöihin? Millaista on koulunkäynti kotioloissa? Miten yli 70-vuotiaiden karanteenissa menee? Oletko hamstrannut ruokaa tai lääkkeitä? Hoitavatko isovanhemmat suosituksista huolimatta lapsiasi? Pelottaako tilanne?

Etsimme haastateltavia Länsi-Saimaan Sanomien lehtijuttuun. Jos asut tai mökkeilet paraikaa lehtemme levikkialueella (Lemi, Savitaipale, Suomenniemi, Taipalsaari) ja sinua saa jututtaa, ilmoittaudutko meille osoitteeseen toimitus@lansisaimaa.fi. Haastattelu voidaan hoitaa puhelimessa. Mahdollinen itse otettu tilannekuva sopii kuvitukseksi.

Aihetta voi kommentoida vapaasti myös kommenttikenttään.

LSS

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Länsi-Saimaan Sanomien ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Kommentteja aiheesta “Miten koronaviruksesta johtuvat poikkeusjärjestelyt vaikuttavat arkeesi? – Etsimme haastateltavia!

  • 19.3.2020 at 11:20
    Permalink

    Olemme lomalla Fuengirolassa (tulimme 10.3) ja tilanne on tänä aikana muuttunut sekä täällä, että Suomessa. Pääsemme palaamaan kotiin suunnitellusti 20.3 ja jään 14 päivän karanteeniin. Karanteenin aion viettää kotona ja kotipihalla risusavottaa tehden. Poika on täyttänyt jääkaappia ja tuo pyydettäessä täydennystä. Tilanne pitää ottaa kokemuksena ja toivottavasti myös lisää huolenpitoa lähimmäisistä. Olen useasti puhunut kotivaran tärkeydestä ja sen toteuttamisesta normiarjessa. Ja siitä, että kotivaraa tarvitaan monessa kriisitilanteessa. Ei tarvi olla sota-aika, vaan kriisi voi olla myös erilainen. Nyt ollaan maailmanlaajuisessa kriisissä ja hamstraaminen käynnissä. Itse en ole, enkä pyytänyt poikaa hamstraamaan, vaan kotivara toimii nyt. Tulen toimeen karanteenin ajan omassa pihapiirissä ja seuraan tilannetta ja toimin sen mukaan. Lomautus saattaa myös olla tulossa, mutta sitä mietitään myöhemmin. Minun vanhemnat on selvinneet sodasta ja evakkotaipaleesta, eiköhän me selvitä tästä.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Kuunteletko C-kasetteja?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä