0

Lemin avoin joukkoliikenne jatkuu normaalisti, kunta tiedottaa – Savitaipaleella ei, mutta Lappeenrantaan pääsee – Taipalsaarella linjaliikenne siirtyy kesäaikatauluun 23. maaliskuuta alkaen

Lemillä avoin joukkoliikenne jatkuu normaalisti myös koulujen ollessa suljettuina, kunta tiedottaa sivuillaan. Aikatauluun pääsee tästä.

Savitaipaleen kunta puolestaan kertoo verkkosivuillaan, että avoimen joukkoliikenteen (kunnan linja-autoreitit Heituinlahti-Savitaipale ja Välijoki-Savitaipale) vuoroja ei ajeta. Kutsutaksireitit ajetaan normaalisti, mutta asiointi saa tapahtua ainoastaan kauppaan, apteekkiin tai lääkäriin. Järjestelyt ovat voimassa toistaiseksi. Tilausliikenne Pekki Ky ajaa edelleen Savitaipaleen ja Lappeenrannan väliä, ellei toisin ilmoiteta.

Myös Taipalsaaren kunta tiedottaa joukkoliikenteestä verkkosivuillaan. Tiedotteen mukaan linjaliikenne siirtyy maanantaista 23. maaliskuuta alkaen kesäaikatauluun sekä Taipalsaaren reittiliikenteessä että Lappeenrannan kaupungin lähiliikenteessä. Muutokset ovat voimassa 13. huhtikuuta asti.

LSS
toimitus@lansisaimaa.fi

Muokattu 20.3. klo 10.57: Päivitetty otsikko ja teksti Taipalsaaren tietojen osalta.

Muokattu 26.3. klo 9.49: Lisätty Tilausliikenne Pekin osuus.

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Länsi-Saimaan Sanomien ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Teetkö kotijumppaa?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä