0

Talvisodan päättymistä muistettiin Savitaipaleella – sankarihautojen kunniavartio peruttiin

Talvisodan päättymisen 80-vuotismuistotilaisuus pidettiin perjantaina 13. maaliskuuta Savitaipaleen kirkon vieressä sijaitsevalla sankarihautausmaalla. Alun perin jokaiselle talvisodan sankarihaudalle oli tarkoitus asettaa kunniavartio, mutta koronavirustilanteen takia se ja lippulinna peruttiin.
Sankaripatsaalla kunniavartio kuitenkin oli ja muuten tilaisuus järjestettiin ilmoitetun mukaisena. Havuseppeleen patsaan juurelle laskivat Savitaipaleen kunnanvaltuuston puheenjohtaja Kyösti Kylliäinen ja Taipaleen seurakunnan Savitaipaleen aluepastori Hanna Kilkkinen, joka myös piti seurakunnan edustajan puheen. Ohjelmassa oli myös kuoro- ja yhteislaulua. Tilaisuutta oli seuraamassa tuulisessa ja viileässä säässä monikymmenpäinen yleisö.

MATIAS LÖVBERG
matias.lovberg@lansisaimaa.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Länsi-Saimaan Sanomien ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Viikon kysymys

Uskallatko käydä yleisötapahtumissa?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä