0

Verkkokysely: Joogamatot on kaivettu esiin

Ihmiset ympäri maailmaa ovat linnoittautuneet nyt koteihinsa. Kun arkiliikuntaa ei tule ja ryhmäliikuntaakaan ei järjestetä, on lihaksiin pistettävä liikettä kotona. Kysyimme viime viikolla lukijoiltamme, tekevätkö he kotijumppaa. Vastaajista hiukan yli puolet, 55 prosenttia, kertoi jumppaavansa tai muuten treenaavansa kotona. Vastaavasti hieman alle puolet eli 45 prosenttia vastaajista jättää kotijumpat väliin.

Teetkö kotijumppaa?

  • Kyllä (55%, 21 ääntä)
  • En (45%, 17 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 38

Loading ... Loading ...

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Länsi-Saimaan Sanomien ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Kommentteja aiheesta “Verkkokysely: Joogamatot on kaivettu esiin

  • 3.4.2020 at 14:11
    Permalink

    Jumppa on ehkä väärä sana, mutta treenaan kyllä. Lihaskuntoharjoittelua pitäisi tehdä kaikkien, myös karanteenissa olevien vanhusten. Onneksi nykyään on olemassa paljon erilaisia välineitä, joilla voi harjoitella kotona.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Pitäisikö kaikkien käyttää kasvosuojaa julkisilla paikoilla?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä