0

Eksote on koonnut auttavien palveluiden yhteystiedot sivuilleen, miten sujuu elämä karanteenissa ja kuinka jumalanpalvelusten siirtyminen Facebookiin sujui – ohessa jälleen koronauutisemme viikon ajalta

Viimeisen viikon aikana on jälleen sopeuduttu lisää elämiseen poikkeusoloissa, joiden aiheuttamia toimia hallitus ilmoitti jatkavansa 13. toukokuuta saakka. Tilanteella on vaikutusta kaikkeen, ja kriisi tulee iskemään myös Länsi-Saimaan kuntiin. Kaikkia vaikutuksia on vielä mahdoton tietää tai ennustaa, sillä tilanteen kestosta ei ole täyttä varmuutta.

Koronatilanteesta selviämiseen on perustettu erilaisia auttavia palveluja, joita erityisesti riskiryhmiin kuuluvien suositellaan käyttävän. 

Tässä viimeisen viikon aikana julkaistut koronatilanteeseen liittyvät juttumme:

Kriisi iskee myös Länsi-Saimaan alueen kuntiin – Lemillä ja Taipalsaarella suunnitellaan henkilöstön lomautuksia, mutta kunnanjohtajien mukaan tilanteen kokonaisvaikutuksia on vielä vaikea arvioida – viime vuoden tilinpäätöksiin jäi isoa plussaa ja pahasti pakkasta (1.4.)
Taipaleen seurakunnan jumalanpalvelus Facebook-livenä toimi hyvin – seurakuntalaiset löysivät tiensä uuteen kanavaan, sunnuntaina jatketaan samalla linjalla (28.3.)
Eksote kokosi asiointipalveluja verkkosivuilleen – kuntien yhteyshenkilöt auttavat tarvittaessa (27.3.)
Kotioloissa pysyminen ei tuota tuskaa: Pentti Jerkon aika kuluu harrastusten ja uutisten parissa, Airi-Kaija Loisa auttaa iäkkäitä sukulaisiaan (27.3.)
Pääkirjoitus: Etätyö ja lähituki haastavat perheitä korona-arjessa (26.3.)

LSS
toimitus@lansisaimaa.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Länsi-Saimaan Sanomien ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Viikon kysymys

Pitäisikö kaikkien käyttää kasvosuojaa julkisilla paikoilla?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä