1

Lemin seurakuntatalo aiotaan huutokaupata – kolme kirkkoneuvoston jäsentä jätti asiasta eriävän mielipiteen

Tämä artikkeli on tilaajillemme.

Tilaajana voit lukea kaikkia digitaalisia sisältöjämme rajattomasti.

2 kommenttia aiheesta “Lemin seurakuntatalo aiotaan huutokaupata – kolme kirkkoneuvoston jäsentä jätti asiasta eriävän mielipiteen

  • 2.5.2020 at 17:12
    Permalink

    Viime marraskuussa on kirkkoneuvosto käsitellyt aloitteen talosta ja on päättänyt selvittää Lemin seurakuntatalon korjauskustannukset, mutta viranhaltijat eivät ole noudattaneet päätöstä vaan antoivat hyvin ympäripyöreän arvion, vähän samanlaisen kun verrattaisiin keskimäärin uuden auton ja vanhan auton hintaa. Kellotapulin korjauksesta on tehty päätökset Lemin seurakunnan aikaan, jolloin samat viranhaltijat olivat asioita hoitamassa. Haettiin jopa Kirkkohallitukselta avustuksia joita myönnettiin. Harmi vaan, etteivät viranhaltijat vieneet asioita eteenpäin ja avustuksetkin vanhenivat viime vuoden vaihteessa.

  • 2.5.2020 at 19:33
    Permalink

    Hämmentävältä kuulostaa myyntiperustelu, jonka mukaan seurakuntatalo ei olisi Lemillä toiminnan kannalta enää tarpeen. Näin strategisesta muutoksesta olisi tullut keskustella avoimesti etukäteen. Hyvän hallinnon vaatimusten näkökulmasta tämä ei näytä hyvältä vaan hätiköinniltä ja on siten ainakin lemiläisten 11. käskyn vastaista: ei sinun piä hätäilemän.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Aiotko käyttää suojamaskia?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...