0

Kirjastoista voi noutaa varaamiaan aineistoja maanantaista lähtien

Kirjastot ovat saaneet nyt ohjeet kuinka toimia lainaamisen suhteen.
 
Maanantaista 11. toukokuuta alkaen Savitaipaleen kirjastosta voi noutaa varaamiaan aineistoja maanantaisin, keskiviikkoisin, torstaisin ja perjantaisin kello 12– 15 ja tiistaisin kello 12– 17.
Aineisto varataan joko verkkokirjastosta osoitteesta heili.finna.fi, sähköpostitse kirjasto@savitaipale.fi tai puhelimitse p. 040 7131 886. Noutoilmoituksen tultua aineiston voi hakea kirjaston ovelta. Mukaan tarvitsee kirjastokortin.
 
Myös Taipalsaaren kirjastossa alkaa varatun aineiston noutopalvelu samana päivänä. Aineistoa voi varata verkkokirjaston kautta. Noutaminen tapahtuu maanantaina ja tiistaina kello 12– 18 ja keskiviikkona ja perjataina kello 10– 15.
Kirjasto tiedottaa Facebookissaan, että kirjastoon voi jättää toiveita aineistokasseista.
– Henkilökunta kerää asiakkaan toiveiden mukaisia aineistoja ja lainaa ne asiakkaalle. Asiakas sopii kirjaston kanssa, että milloin noutaa lainansa. Lainat luovutetaan kirjastokorttia vastaan. Aineistotoiveita voi lähettää kirjastoon sähköpostitse osoitteeseen kirjasto@taipalsaari.fi tai soittamalla numeroon 040 710 6136, Facebookissa kirjoitetaan.
 
Lemillä uloslainaus ei ala toukokuussa.
 
Suomenniemellä yhdessä Mikkelin seutukirjastoista varattua aineistoa voi noutaa maanantaina kello 12– 18 ja perjantaina kello 10 – 16. Aineisto varataan verkkokirjastosta https://lumme.finna.fi ja se noudetaan ilmoitettuina aikoina sen jälkeen kun noutoilmoitus on saatu.
 
Varauksia noudettaessa tulee muistaa turvavälit. Kirjastot ovat suljettuina 31. toukokuuta asti.
 
 
LSS
toimitus@lansisaimaa.fi
 
Käy lataamassa mobiililaitteellesi Länsi-Saimaan Sanomien ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Viikon kysymys

Aiotko ottaa koronarokotteen?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä