0

Lukijan päivän kuva: Seppele laskettiin kaatuneiden muistoksi

Sunnuntaina Taipalsaaren sankarihaudoilla laskettiin kaatuneitten muistopäivän seppele turvamääräysten puitteissa. Läsnä olikin kuvan lähettäneen Risto Parosen mukaan vain tusinan verran yleisöä sopivin välimatkoin. Seppeleen laskivat sivistyslautakunnan puheenjohtaja Sari Taskila, sotaveteraani Tapio Niemi sekä Taipalsaaren kirkkopiirin kappalainen Risto Koskimäki, joka lyhyellä puheella lausui kunnioituksen sodissa suurimman uhrin antaneiden muistolle. Kuvan lähettänyt Risto Paronen on Taipalsaaren Sotaveteraanit ry:n puheenjohtaja.

LSS
toimitus@lansisaimaa.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Länsi-Saimaan Sanomien ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Oletko jo käynyt terassilla?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä