0

Kuntien tietoverkkoliikenteessä on ollut ongelmia kuluvalla viikolla – Taipalsaarella ongelmat jatkuvat, valtuuston kokous siirtyy

Länsi-Saimaan kunnilla on ollut tiistaista saakka ongelmia tietoverkkoliikenteessä. Ongelmat ulottuvat Meita IT ja talous Oy:n hallitseman tietoverkoston alaisiin ohjelmiin.

Taipalsaarella häiriö vaikuttaa edelleen muun muassa sähköpostiliikenteeseen ja Dynasty-ohjelman toimintaan. Kyseisellä ohjelmalla tehdään ja laitetaan verkkoon kunnan päätöksentekoon liittyviä esityslistoja ja pöytäkirjoja.

Esimerkiksi maanantain valtuustokokouksen esityslistaa ei oltu saatu tehtyä. Alustava asialista oli olemassa, mutta kokous päätettiin jättää pitämättä kyseisenä ajankohtana. Uusi ajankohta on 24. kesäkuuta.
– Esityslistalla on niin isoja asioita, että niihin pitäisi päästä tutustumaan kunnolla. Niin päättäjien kuin tietysti myös kuntalaisten, valtuuston puheenjohtaja Heikki Niiva sanoo.

Lemillä vastaavat ongelmat kestivät tiistai-iltapäivästä torstaille, mutta tällä hetkellä kaikki on kunnossa. Savitaipaleella kaikki vian piirissä olleet tietojärjestelmät saatiin pelaamaan perjantaiaamuna.

Meita selvittää laajaa häiriötä.

Muokattu klo 16.01: lisätty kokouksen uusi päivämäärä.

ANNIINA MEURONEN
anniina.meuronen@lansisaimaa.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Länsi-Saimaan Sanomien ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Matkustatko kesällä ulkomaille?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä