0

Jalkapallokausi saatiin käyntiin – KoPa oli tyly isäntä ensimmäisessä kotiottelussaan

Lemin KoPa otti viime perjantaina komean 8–0 (5–0) -voiton koronakauden avauksesta jalkapallon Nelosessa. Kotajärven kentällä kaatui kouvolalainen Korian Ponsi (KPonsi). Sinipaitojen Juuso Laapas (oik.) iski ottelun kaksi ensimmäistä maalia. Kuparisen hän rikkoi vain hetki yllä olevan kuvan tilanteen jälkeen röyhkeällä nousulla maalin kulmalta tekopaikalle.
Facebook-sivuillaan KoPa antaa kiitosta myös Savitaipaleelle, sillä StU:sta tutut Nuutti Korhonen ja Elias Tuuliainen olivat oivalla pelipäällä. Korhonen iski pikavauhtia KoPan kolmannen ja neljännen osuman. Tuuliainen puolestaan osui toisella puoliajalla kolme kertaa kuudessa minuutissa.
Vitosessa TaiKin avaus päättyi viime viikolla tappioon, kun Mikkelin Kissojen (MiKi) kakkosjoukkue piti pisteet Hänninkentällä maalein 4–0 (2–0).

MATIAS LÖVBERG
matias.lovberg@lansisaimaa.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Länsi-Saimaan Sanomien ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.