0

Savitaipaleen yrittäjät ovat tyytyväisiä kunnan elinkeinopolitiikkaan – kuntabarometrin tulos oli Etelä-Karjalan toiseksi paras

Savitaipaleen kunta on saanut paikallisilta yrittäjiltä Etelä-Karjalan toiseksi parhaan arvion elinkeinopolitiikastaan Yrittäjien kuntabarometri -kyselyssä.
Savitaipaleen arvosana on 3,30. Maakunnan paras oli Ruokolahti tuloksella 3,62. Taipalsaarella luku jäi alhaisemmaksi, 2,80. Lemiltä ei ole tietoja, sillä kyselyyn ei saatu riittävästi vastauksia.
Iro Research kysyi kuntabarometria varten yrittäjien mielipiteitä yrityksen kotikunnan toiminnasta. Kysely tehtiin helmi-toukokuussa. Etelä-Karjalasta vastauksia saatiin 240. Luumäen tulos oli 3,13, Lappeenrannan 2,63 ja Imatran 2,85.
– Eteläkarjalaiset yrittäjät pitävät elinkeinopolitiikan tärkeimpinä osa-alueina kunnan päätöksenteon yrityslähtöisyyttä, elinkeinopolitiikan asemaa kunnassa sekä hankintapolitiikkaa Etelä-Karjalassa, Etelä-Karjalan Yrittäjien toimitusjohtaja Jami Holtari kertoo.

MATIAS LÖVBERG
matias.lovberg@lansisaimaa.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Länsi-Saimaan Sanomien ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Viikon kysymys

Oletko asioinut poliisin kanssa sähköisesti?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä