Lemin musiikkijuhlat saivat suojelijan

Musiikinmaisteri ja viulumusiikin lehtori Maarit Kirvessalo-Nurmela toimii tämän kesän Lemin musiikkijuhlien suojelijana.   Lemin musiikkijuhlien tiedotteen mukaan Kirvessalo-Nurmela on ollut

Maarit Kirvessalo-Nurmela on ollut mukana perustamassa Lemin musiikkijuhlia. (Kuva: Kaija Lankia)

LSS

Musiikinmaisteri ja viulumusiikin lehtori Maarit Kirvessalo-Nurmela toimii tämän kesän Lemin musiikkijuhlien suojelijana. Lemin musiikkijuhlien tiedotteen mukaan Kirvessalo-Nurmela on ollut tärkeä tekijä musiikkijuhlien syntyyn. Hän työskenteli kulttuurisihteerinä Lemin kunnassa, jonka tehtävänä oli ideoida Lemille uusia matkailuhoukuttimia – syntyi Lemin musiikkijuhlat. Pari vuotta myöhemmin paikkakunnalle perustettiin myös musiikkiyhdistys järjestämään musiikkijuhlia. Musiikkijuhlia on järjestetty jo miltein 40 kesänä. Nyt Kirvessalo-Nurmela iloitsee aikanaan tehdyn työn tulosta. Myöhemmin Kirvessalo-Nurmela on työskennellyt muun muassa Saksassa konserttimestarina, Turun kaupunginorkesterissa lehtorina ja ainejohtajana, Palmgren-konservatoriossa Porissa sekä Sibelius-Akatemiassa viulupedagogiikan lehtorina. Tänä vuonna Lemin musiikkijuhlat järjestetään 30.7.–2.8.2020 Ohjelman ja liput löytää osoitteesta leminmusiikkijuhlat.fi

LSS

toimitus@lansisaimaa.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Länsi-Saimaan Sanomien ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka