Verkkokysely: Helle ei hellinyt

Kesäkuussa koettiin pitkä helteinen jakso, ja juhannustakin saatiin viettää aurinkoisessa ja lämpimässä säässä. Helle ei ole kuitenkaan kaikille unelmien kesäsää.

Kesäkuussa ei ole juuri tarvinnut palella. (Kuva: Taimi Haimila)

LSS

Kesäkuussa koettiin pitkä helteinen jakso, ja juhannustakin saatiin viettää aurinkoisessa ja lämpimässä säässä. Helle ei ole kuitenkaan kaikille unelmien kesäsää. Länsi-Saimaan Sanomien kyselyyn vastanneista yli puolet, 58 prosenttia, ilmoitti, ettei helteinen kesäsää miellytä. Toisaalta 42 prosenttia vastaajista on nauttinut kesäkuisista säistä. Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll.

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Länsi-Saimaan Sanomien ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka