0

Oikaisu

Länsi-Saimaan Sanomien tämänpäiväisessä lehdessä (25.6.) oli kesätoreja käsittelevä juttu. Jutun yhteydessä oli faktalaatikko otsikolla ”Länsi-Saimaan alueen kesätorit”. Otsikon olisi pitänyt olla ”Länsi-Saimaan kesätoreja”, sillä listaus ei ollut kattava. Siinä mainittujen lisäsi myös esimerkiksi Taipalsaaren Rehulassa on kesätori, ja kunnista löytyy myös muita pienempiä toreja.
Myös Savitaipaleen tennishallin lahjoitusta koskevassa jutussa oli virhe. Jutussa mainittiin tennishallin lahjoittajaksi Savitaipaleen hyvinvointi- ja liikuntapalvelut Oy, mutta yhtiön oikea nimi on Savitaipaleen liikunta- ja hyvinvointipalvelut Oy.
 
LSS
toimitus@lansisaimaa.fi
 
Käy lataamassa mobiililaitteellesi Länsi-Saimaan Sanomien ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Matkustatko kesällä ulkomaille?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä