0

Verkkokysely: C-kasetit ovat osalla vielä tallessa

Nostalgia on tunteista parhain. Tehokkaasti nostalgiaa aiheuttaa jatkuvasti kehittyvä teknologia, joka jättää jälkeensä eräänlaisia sukupolvikokemuksia. Kysyimme viime viikolla, kuuntelevatko lukijamme muutaman vuosikymmenen takaa tuttuja C-kasetteja. Tulos saattaa jopa hiukan yllättää: kyselyyn vastanneista jopa neljäsosa ilmoitti kuuntelevansa C-kasetteja. Vastaavasti noin kolme neljästä on jättänyt C-kasetit kauas taakseen.

Kuunteletko C-kasetteja?

  • En (76%, 32 ääntä)
  • Kyllä (24%, 10 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 42

Loading ... Loading ...
 
Käy lataamassa mobiililaitteellesi Länsi-Saimaan Sanomien ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Kommentteja aiheesta “Verkkokysely: C-kasetit ovat osalla vielä tallessa

  • 7.7.2020 at 12:39
    Permalink

    En kuuntele, vaikka jossain kaappien pohjalla niitä vielä on tallessa. Vähän sama juttu kuin VHS:nkin kanssa. Niitten aika on mennyt, vaikka varmasti vielä näkyisivät tai kuuluisivat, jos uskaltautuisi kokeilemaan.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Oletko asioinut poliisin kanssa sähköisesti?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä