1

Lemin Kirjava täytti huhtikuussa 10 vuotta – Länsi-Saimaan Sanomien entinen toimittaja Kaija Lankia tekee nettilehteä vapaaehtoistyönä

Tämä artikkeli on tilaajillemme.

Tilaajana voit lukea kaikkia digitaalisia sisältöjämme rajattomasti.

2 kommenttia aiheesta “Lemin Kirjava täytti huhtikuussa 10 vuotta – Länsi-Saimaan Sanomien entinen toimittaja Kaija Lankia tekee nettilehteä vapaaehtoistyönä

 • 5.7.2020 at 19:54
  Permalink

  Kiitos Kaijalle ja Lemin Kirjavalle. Monesta kiinnostavasta ja tarpeellisesta asiasta olisimme jääneet paitsi ilman Kaijaa ja Lemin Kirjavaa. Viimeiseksi Lemiltä Lappeenrantaan ja takaisin kulkevasta linja -autosta ja sen aikataulusta.
  Käyttäkäämme vähäisiä palveluitamme, etteivät tyystin häviä!

 • 6.7.2020 at 09:27
  Permalink

  Lemin Kirjavasta on muotoutunut tärkeä tietolähde monille paikallisista asioista kiinnostuneille. Monesta kiinnostavasta asiasta olisimme olleet jopa tyystin tietämättömiä ilman Kirjavan vinkkejä. Esimerkiksi hiljattain Kirjava kertoi tärkeän tiedon: Lemiltä Lappeenrantaan ja takaisin pääsee kesäaikanakin linja-autolla. Oli selvittänyt aikataulutkin. Kiitos Kaijalle ja Lemin Kirjavalle sekä myös Länsi Saimaan Sanomille uutisoinnista.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Joko olet vaihtanut talvirenkaat?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...