0

KoPa virittelee nyt voittoputkea – TaiKi haki kauden avauspisteet Mikkelistä

KoPa otti keskiviikkoiltana toisen peräkkäisen voiton jalkapallon Nelosessa, kun lemiläiset kaatoivat lappeenrantalaisen Castillan vierasottelussa maalein 1–2 (0–1). KoPan maaleista vastasivat Teemu Männistö ja Niko Pyyhtiä.
Sarjatasoa alempana Vitosessa TaiKi sai keskiviikkona kauden pistetilinsä auki, kun taipalsaarelaiset hakivat tasapelipisteen Otavan Viestiltä (OViesti) Mikkelistä. Ottelu päättyi 1–1 (1–1). TaiKista osui Atte Mönkäre.
Molemmat joukkueet pelaavat ensi viikolla kotiottelut, kun KoPa kohtaa Kajon Kotajärven kentällä ensi tiistaina 4. elokuuta kello 18.30 ja TaiKi puolestaan Lappeen Jalkapalloklubin (Lappee JK) Saimaanharjulla ensi torstaina 6. elokuuta kello 18.30.

MATIAS LÖVBERG
matias.lovberg@lansisaimaa.fi

Aiemmin aiheesta: KoPa katkaisi tappioputkensa komealla kotivoitolla – tänään lemiläiset piipahtavat Castillan vieraina Lappeenrannassa (29.7.2020)

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Länsi-Saimaan Sanomien ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.