0

Verkkokysely: Puolet aikoo vetää maskin kasvoilleen

Suojamaskit ovat olleet suomalaisten huulilla läpi vuoden – ainakin kuvainnollisesti. Suojamaskin käytön hyödyistä ja suosituksesta käyttää maskia on keskusteltu aina koronapandemian alusta alkaen. Kysyimme viime viikolla Länsi-Saimaan Sanomien lukijoilta, aikovatko he käyttää suojamaskia. Vastaukset jakautuivat poikkeuksellisen tasaisesti. Vastaajista hiukan yli puolet, 53 prosenttia, ilmoitti, ettei aio käyttää suojamaskia. Vastaavasti hiukan alle puolet eli 47 prosenttia vastaajista aikoo maskia käyttää. 

Aiotko käyttää suojamaskia?

  • En (53%, 25 ääntä)
  • Kyllä (47%, 22 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 47

Loading ... Loading ...

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Länsi-Saimaan Sanomien ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Viikon kysymys

Oletko asioinut poliisin kanssa sähköisesti?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä