0

Savitaipaleen kunnantalon edustalla tehdään viemäritöitä – ”Sitä on moni tullut kysymään, että mitä siinä niin hartaasti kaivetaan”

Savitaipaleen kunnantalon edessä uusitaan parhaillaan viemäreitä. Savitaipaleen kunnan tekninen johtaja Vesa Roiko-Jokela kertoo, että koko Kirkkotien leveydellä tehtävät työt liittyvät sekä kunnantalon oman pihaviemärin että yleisen viemärin uusimiseen.
Työt alkoivat viime viikolla ja jatkuvat Roiko-Jokelan mukaan ensi viikon alkuun asti.
– Viemärit ovat niin syvällä, että niiden uusiminen on hidasta ja työlästä. Sitä on muutama tullut kysymään, että mitä siinä niin hartaasti kaivetaan, Roiko-Jokela sanoo.

Tänä kesänä Savitaipaleen kirkonkylällä on tehty muitakin viemäreihin liittyviä saneeraustöitä. Aiemmin sukitettiin Savitaipaleen apteekin sekä toimintakeskus Suvannon lähistöllä olevia viemäreitä 250 metrin matkalta. Kellonsoittajanpolulla ja Koulupolulla sukituksia tehtiin yhteensä puoli kilometriä.
Vesa Roiko-Jokelan mukaan viimeisen kymmenen vuoden aikana viemäreitä ei ole juuri kunnostettu. Sitä ennen viemärisaneerauksia tehtiin paljonkin.
– Ja nyt on taas sellainen jakso menossa, että niitä tehdään.

TAIMI HAIMILA
taimi.haimila@lansisaimaa.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Länsi-Saimaan Sanomien ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Viikon kysymys

Oletko asioinut poliisin kanssa sähköisesti?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä