0

Kasvomaskien jakeluaikataulu on julkaistu – Länsi-Saimaan kunnissa jakelu tapahtuu hyvinvointiasemilla perjantaista alkaen kello 9-11, maanantai on välipäivä; Suomenniemellä jakelua ei ole

Tulevana perjantaina 28. elokuuta Eksote alkaa jakaa kasvomaskeja vähävaraisille. Jakeluaikataulu julkaistiin tänään. Lemillä, Savitaipaleella ja Taipalsaarella maskeja jaetaan perjantaina kunkin kunnan hyvinvointiasemalla kello 9-11. Jakelu jatkuu ensi viikolla tiistaina ja jatkuu perjantaihin. Kellonajat ovat samat. Jatkosta sen jälkeen ei vielä ole tietoa.

Maskinhakijoita muistutetaan, että jakelupisteessä tulee asioida ainoastaan terveenä. Turvavälit tulee myös muistaa.

Essote tiedotti eilen kasvomaskien jakamisesta vähävaraisille Mikkelin kaukaisemmilla alueilla. Suomenniemeä ei näiden alueiden joukossa ole. Essote neuvoo Suomenniemellä asuvia asioimaan joko Ristiinassa tai Mikkelissä. Ristiinan hyvinvointiasemalla jaetaan maskit 3.9. ja 17.9. kello 12-13. Mikkelin hyvinvointikeskuksessa jakelu alkoi jo 20. elokuuta. Maskeja jaetaan maanantaista perjantaihin kello 9-12.

Aiheesta aiemmin: Eksote aloittaa maskien jakamisen vähävaraisille ensi perjantaina – Länsi-Saimaan alueella jakelupaikat ovat hyvinvointiasemilla, kellonajat selviävät myöhemmin (21.8.2020)

LSS
toimitus@lansisaimaa.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Länsi-Saimaan Sanomien ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Viikon kysymys

Aiotko ottaa koronarokotteen?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä