0

Kaakkois-Suomen poliisissa kaivataan yhä vihjeitä Saimaanharjun venesatamassa tapahtuneista bensavarkauksista

Kaakkois-Suomen poliisi kaipaa edelleen vihjeitä Saimaanharjun venesatamassa tapahtuneisiin bensavarkauksiin liittyen. Useista veneistä oli viety bensat toissa viikonlopun aikana. Asian huomanneet olivat pikimmiten yhteydessä niin poliisiin kuin kuntaan, joka omistaa alueen. Alueella on valvontakamerat.

Kaakkois-Suomen poliisista kerrotaan, ettei syyllistä tai syyllisiä ole vielä saatu selville, ja tutkinnassa ollaan alkutekijöissä. Enempää asiaa ei kommentoida. Edelleen mahdolliset silminnäkijähavainnot voi ilmoittaa sähköpostilla vihjeet.kaakkois-suomi@poliisi.fi tai soittamalla numeroon 029 541 4559.

Yhteydessä voi olla myös, jos muuten tietää asiasta jotakin.

Aiheesta aiemmin: Veneistä vietiin bensaa viikonlopun aikana Saimaanharjun venesatamassa – valvontakamerakuvaa on olemassa, mutta tekijöistä ei vielä ole tietoa; poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja (18.8.)

LSS
toimitus@lansisaimaa.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Länsi-Saimaan Sanomien ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Viikon kysymys

Uskallatko käydä yleisötapahtumissa?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä