0

Suojamaskien jakelu vähävaraisille jatkuu toistaiseksi – kahtena ensimmäisenä jakelupäivänä hakijoita oli kymmenittäin

Suojamaskien jakelu vähävaraisille Länsi-Saimaan seudun hyvinvointiasemilla jatkuu toistaiseksi. Eksoten turvallisuus- ja valmiuspäällikkö Kristiina Kapulainen kertoo, että maskien jakelua jatketaan niin kauan kuin tarvetta ilmenee.
Lemin, Savitaipaleen ja Taipalsaaren hyvinvointiasemalla on jaettu viime perjantaista alkaen suojamaskeja vähävaraisille. Jakelu jatkui tämän viikon tiistaina.
Suojamaskeja jaetaan jatkossakin Lemin, Savitaipaleen ja Taipalsaaren hyvinvointiasemilla tiistaista perjantaihin kello 9–11.

Kahtena ensimmäisenä jakelupäivänä maskien hakijoita oli eniten Savitaipaleella. Viime perjantain ja tämän viikon tiistain aikana yhteensä 51 ihmistä haki maskeja Savitaipaleen hyvinvointiasemalta.
Taipalsaarella maskien hakijoita oli kahden päivän aikana yhteensä 37, ja Lemillä puolestaan 29.
Eksoten jakamat maskit on tarkoitettu vähävaraisille asukkaille, jotka eivät pysty itse hankkimaan suojamaskeja. Jakelupisteisiin saa saapua vain terveenä, ja turvavälejä tulee noudattaa.

LSS
toimitus@lansisaimaa.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Länsi-Saimaan Sanomien ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Uskallatko käydä yleisötapahtumissa?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä