0

Verkkokysely: Sienestätkö?

Kesällä se alkaa: mahdollisuus poimia ravintonsa itse. Mustikoiden, vadelmien ja lakkojen jälkeen vuoroon tulevat puolukat ja sienet. Syksyn tullen luontoon ajavat ainakin kantarellit ja suppilovahverot. Herkkutatitkin ovat monelle tuttuja herkkuja. Harvinaisemmat sienet sen sijaan saattavat jäädä metsään, sillä niiden tunnistaminen voi olla asiaan perehtymättömälle vaikeaa. Apua on kuitenkin saatavilla. Äskettäin vietettiin valtakunnallista sieniviikkoa, jonka kunniaksi martat antoivat sienivinkkejään esimerkiksi Savitaipaleen kirjastossa.
Sienestätkö? Vastaa kyselyyn ja kerro, mitä herkkuja koriin päätyy sinun sienestysreissuillasi. 

Sienestätkö?

  • Kyllä (67%, 34 ääntä)
  • En (33%, 17 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 51

Loading ... Loading ...
Käy lataamassa mobiililaitteellesi Länsi-Saimaan Sanomien ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.
 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Uskallatko käydä yleisötapahtumissa?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä