0

Salibandymiehet ja kiekkonuoret avasivat kautensa uusissa sarjoissa – jääkiekossa ikäluokkamerkinnät ovat uudistuneet – StU:n U17-joukkue pelaa ensi viikonloppuna kaksi kotiottelua Savitaipaleella

Kaudeksi 2020–21 salibandyn Kaakkois-Suomen 3. divisioonan noussut StU:n miesten joukkue pelasi sesongin ensimmäiset ottelut viime lauantaina Huhtiniemen Liikuntakeskus-areenalla Lappeenrannassa.
SaiPa Sähly oli savitaipalelaisia etevämpi maalein 7–2 (2–1, 1–1, 4–0), mutta päivän toisesta ottelusta StU nappasi kauden avauspisteet, kun lahtelaisen Pelicans SB:n kakkosjoukkue kaatui 5–3 (3–1, 1–1, 1–1).
StU:n tehokkaimmat pelaajat olivat Ville Mankki (2+1) ja Antti Bäcklund (2+0). Antti Hyrkkänen ja Oskari Kangas tekivät maalin mieheen.
StU pelaa seuraavaksi Imatran urheilutalolla lauantaina 3. lokakuuta. Vastassa ovat sulkavalainen Väätälänmäen Peltopalloilijat (Väpepa) ja TT Stars Savonlinnasta. Ottelut ovat kello 11.30 ja kello 16.

StU:n U17-jääkiekkojuniorit avasivat puolestaan kauden ikäluokan ylemmässä sarjassa viime lauantaina Kotkassa. Kotijoukkue Titaanit oli parempi maalein 9–5 (3–1, 5–3, 1–1). Savitaipalelaisten Konsta Parkkima oli mukana neljässä StU:n maalissa ja merkkautti vierasmatkalta tehopisteet 2+2. Molemmat maalinsa hän iski ylivoimalla. StU:n muut maalintekijät olivat tasakentällisin Mika Partanen ja Elias Nurkka ja ylivoimalla Tuukka Laari.
Ensi viikonloppuna StU U17 pelaa kaksi ottelua Savitaipaleen jäähallissa. Lauantaina 19. syyskuuta vastassa on lappeenrantalainen SaiPa kello 12.30 ja sunnuntaina 20. syyskuuta Kouvolan KooKoo kello 14.30.
Jääkiekkojunioreissa otettiin kaudella 2020–21 käyttöön uudet kansainväliset ikäluokkamerkinnät. Entisen aakkosjärjestelmän sijaan uudet merkinnät kertovat suoraan, minkä ikäisiä joukkueessa pelaa.

MATIAS LÖVBERG
matias.lovberg@lansisaimaa.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Länsi-Saimaan Sanomien ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Oletko asioinut poliisin kanssa sähköisesti?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä